top of page
Lufthavnsparken_Kastrup_DSC_8090.jpg

BOLIGFORHOLD

Vi rådgiver inden for alle typer boligforhold, både for private og for andels- og almene boligforeninger. Vi kan træde til, når I har brug for det, både når foreningen overvejer muligheder, eller når I har besluttet jer og vil tage første skridt i processen. Vi er jeres garant for, at alt foregår efter lovgivningen og i tæt dialog med jeres forenings ønsker og behov.

Leje-bolig
Almene boligselskaber og lejeboliger

Vi hjælper boligselskaber og bestyrelser i boligforeninger med at udarbejde planer for vedligehold og renovering. Vi tager en uforpligtende snak og deltager gerne på et bestyrelsesmøde, hvor vi kan bidrage med rådgivning om investering i jeres ejendomme. Vi har mange års erfaring med boligforeninger og kan hjælpe jer med at vælge den mest fornuftige løsning baseret på budget og ejendommens stand.

Vedligeholdelsesplan

I 2015 blev det pålagt ved lov at udarbejde en 10-årig vedligeholdelsesplan for ejendomme, der har 7 boliger eller flere.

I forbindelse med renoveringsprojekter udarbejder vi en sådan vedligeholdelsesplan for jer, baseret på ejendommens stand, jeres ønsker og budgettet for de kommende år. Det gør det lettere for boligselskabet at vælge, hvad I bør investere pengene i.

Lufthavnsparken er et godt eksempel

Uanset hvor stort jeres projekt er, bistår vi gerne med rådgivning om renovering, klimasikring eller tilbygning. Vi har erfaring fra flere større boligkomplekser som f.eks. Lufthavnsparken i Kastrup, og virksomheden Danske Spil hvor vi har arbejdet med helhedsløsninger. 

Andelsforening
Andelsforening og andelsboligforening

Vi er jeres partner, og deltager gerne i bestyrelsesmøder eller i andre sammenhænge, hvor I har brug for en vurdering af jeres projekt. Vi kan bidrage med viden, uanset om det handler om renovering i stor skala, eller om det er en mindre detalje om f.eks. klimasikring af jeres vaskekælder. Vi træder gerne til som ekspert på møder, hvor parter er uenige om, hvilke projekter der er til størst gavn for foreningen – både på kort og længere sigt.

Partnerskab

Sammen skaber vi overblik over mulighederne i jeres behov og økonomi. Vi er uvildig rådgiver, og vi er garant for, at projekterne overholder gældende lovgivning.

Vi ser vores samarbejde som et partnerskab, hvor begge parter er ligeværdige. I har en ejendom at passe på og beboere at tage hånd om – vi har viden om renovering og byggeri.

Vedligeholdelsesplan
Vedligeholdelsesplan

Wemmelund Arkitekter kan hjælpe jer med at lave eller udvikle en vedligeholdelsesplan for jeres ejendom. Siden 2015 har det været påkrævet ved lov, at der i forbindelse med renovering skal foreligge en vedligeholdelsesplan for ejendomme, der har fra 7 boliger og opefter. Planen skal udarbejdes ved nyistandsættelse og normalistandsættelse. Der er desuden krav om, at planen skal være 10-årig.

 

En vedligeholdelsesplan er jeres overblik over ejendommen. En god plan kan spare jer for udgifter, da I får bedre mulighed for at planlægge renovering og byggeri.

Gennemgang af jeres ejendom

Vi gennemgår ejendommen sammen med en repræsentant fra bestyrelsen. Gennemgangen tager oftest mellem to og fire timer. Vi ser på hele ejendommen, fra sokkel over tag til murværk og el-installationer. Vi har også brug for at se minimum en bolig og naturligvis kælder og loftsarealer. Vi ser både på ejendommens generelle stand og på tidligere vedligeholdelsesarbejder.

rundt_Vindue.jpg
Ejer-bolig
Ejerbolig

Er I i tvivl om, hvordan I bedst fremtidssikrer jeres ejendomme og/eller boliger? Skal budgettet bruges på energioptimering, eller er der risiko for fugt i kælderen? Vi laver en vurdering af ejendommen og udarbejder en plan for fremtidigt vedligehold, så I er bedst muligt sikret mod overraskelser. Det er både være en fordel for jer og for evt. fremtidige ejere.

bottom of page