top of page
2_Photo%20-%203_edited.jpg
Projekter

VORES PROJEKTER SPÆNDER BREDT

Lige fra savannen i Københavns Zoo til arktis i Grønland løser vi alle former for arkitektopgaver. Her ses et udvalg inden for nybyggeri, ombygning, renovering af almene- og private boliger samt erhvervsejendomme inde som ude.

Vedligeholdelsesplan
Lidt om hvordan vi arbejder

Wemmelund Arkitekter A/S har for vane at realisere renoveringsopgaver og nye byggeprojekter til den aftalte kvalitet, tid og pris. Det kan vi, fordi vi har mange års erfaringer med at løse de mange udfordringer, der er forbundet med at skabe de bedste resultater ud fra potentialet i det enkelte projekt.

Vores arbejde med bygherrerådgivning og teknisk rådgivning er baseret på gode relationer. Vi varetager bygherres behov og interesser på en måde, så alle aktører spiller aktivt med i de processer, der er forudsætning for at frembringe et bygbart udførelsesprojekt og sikre et godt arbejdsmiljø, både under projektering og udførelse af byggearbejdet.

 

Vi forholder os sagligt til opgaven allerede tidligt i projektet, for at medvirke til afklaring af strategier, succes og den bedste fordeling af roller, ansvar og risiko. Når vi ved præcist hvilke opgaver, vi skal løse, kan vi også hjælpe med, hvordan vi arbejder med fremdrift i projektet.

bottom of page